Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állatkínzás

 A szívm mindn alkalommal elszorul,mikor ilyenről olvasok! És emiatt kötelességemnek érzem, hogy én is hozzájáruljak az ügyhöz avval, hogy terjesztem, többen tudjanak róla és többen tudjanak segíteni!

Brutálisan bántalmazták a Vizet az elefántnak sztárját - sokkoló videó

Robert Pattinson új filmje lehet, hogy a vásznon szép és romantikus, de a háttérben szörnyűségek történtek.

Kép: Northfoto

A Vizet az elefántnak igazi sztárja nem Reese Witherspoon, Robert Pattinson vagy Christoph Waltz, hanem a Rosie-t alakító elefánt, Tai. Mind a film készítői, mind pedig a színészek csak pozitív dolgokat meséltek az állatról: hogy mennyire okos, intelligens, szelíd, és tanulékony. És Tai gondozói is csak áradoztak róla - ám kiderült, hogy mennyire kétszínűek az elefánt idomárjai.

Az Animal Defenders International (ADI) szervezet sokkoló videót hozott nyilvánosságra, amin tisztán látszik, hogy Tai-t megverték, elektromos sokkolóval ütlegelték - mindezt csak azért, hogy a filmben látható trükköket megtanulja.

A film készítői és szereplői teljesen ki vannak akadva, mivel az idomárok össze-vissza hazudoztak, és állították, hogy sosem bántották az elefántot. A videó viszont nem erről tanúskodik...

Egyenlőre még senki sem volt hajlandó nyilatkozni az eset kapcsán, de akkora felháborodást keltett az ügy, hogy biztosra vesszük, hogy ennek lesz még visszhangja. Szörnyű, hogy az emberek mikre képesek csak azért, hogy pénzhez jussanak.

 
Kommentek
29
 

Csoportosan ütötték és fojtották vízbe az öreg pónit

Egyelőre tisztázatlan okokból, családok szeme láttára kellett elpusztulnia egy magatehetetlen, öreg póninak, ráadásul úgy, hogy támadói szándékosan ütötték-verték, mielőtt elérte volna őt a kínhalál.

Kép: Northfoto (illusztráció)

 

A hampshire-i rendőrség az RSPCA-vel (állatvédő szervezet) karöltve keresi azt a 12 tagú cigánybandát, akik a hétvégén borzasztó kegyetlenséggel akartak végezni három lóval is.

A szemtanúk szerint a felnőtt férfiakból és gyerekekből álló csoport nagy botokkal ütlegelte a felszerszámozott, kordé elé fogott állatokat, így kényszerítve őket a víz felé, de csak egyiküknél jártak sikerrel.

Egy 21 éves járókelő ugyan megpróbált segíteni a szerencsétlen jószágon, aki kétségbeesetten próbált átúszni a túlsó partra, menedéket keresve az ütések elől, de nem tudta kimenteni a pónit, mert az pánikba esett és fejberúgta őt.

A lovat végül elhagyta minden ereje, a súlyos teher lehúzta őt a víz alá és megfulladt.

A kiérkező tűzoltók és búvárok már csak a tetemét tudták kiemelni a tóból, a mentősök pedig ellátták a fiatalembert, aki a rúgás következtében elájult, de már jól van, kiengedték a kórházból.

Kommentek
28
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 153294
Hónap: 3308
Nap: 142